Explore our website in your preferred language!
Tandoori Chicken (with bone)
Kip met been wordt 's nachts gemarineerd in een pittige yoghurt marinade. Deze wordt vervolgens doorstoken en geroosterd in de Tandoor Oven. Deze gerecht wordt geserveerd met een verse salade en huisgemaakte munt yoghurtsaus.
Thigh pieces of chicken with bones is marinated overnight in a spicy yoghurt marinade, skewered and roasted in Tandoor oven, served with fresh salad and homemade mint chutney.
Calories 240 | Carbohydrates 10.3 g | Protein 55.1 g | Fat 28 g
Murg Malai Tikka
Kip met been wordt 's nachts gemarineerd in een pittige yoghurt marinade. Deze word vervolgens doorstoken en geroosterd in de Tandoor Oven. Deze gerecht wordt geserveerd met een verse salade en huisgemaakte munt yoghurtsaus.
Chicken bites marinated overnight in a creamy mixture of yoghurt, cheese, ginger, garlic and herbs skewered and roasted in tandoor. Served with mint chutney.
Calories 227 | Carbohydrates 7 g | Protein 47 g | Fat 12 g
Chicken Tikka Angara
Kipdij zonder been wordt 's nachts gemarineerd in een mengsel van yoghurt en kruiden. Deze wordt doorstoken en geroosterd in de Tandoor. Geserveerd met firsse salade en munt yoghurtsaus.
Boneless thigh of chicken marinated overnight in a mixture of herbs, skewered and roasted in tandoor. Served with fresh salad and mint chutney.
Calories 220 | Carbohydrates 6 g | Protein 46 g | Fat 10 g
Chilli Chicken
In Kolkata geboren Indo-Chinese fusieschotel. Kipstukken zonder been worden op hoog vuur bereid met ui, paprika en kruiden.
Kolkata born Indo-Chinese fusion dish. Boneless Chicken Pieces are tossed on brisk fire with onion, bell pepper and herbs.
Calories 226 | Carbohydrates 19.68 g | Protein 19.72 g | Fat 8 g
Lamb Kakori Seekh
Zacht gemalen lam wordt gemengd met aromatische kruiden en specerijen. Deze wordt gevormd op spiesjes en gegrild in de Tandoor Oven. Geserveerd met verse salade en munt yogurt saus.
Ground Lamb is mixed with aromatic herbs and spices, formed into cylinders on skewers and grilled in Tandoor oven, served with fresh salad and mint chutney.
Calories 230 | Carbohydrates 8 g | Protein 19 g | Fat 12 g
Tandoori Prawn (4 Pcs)
Koninklijke garnalen worden subtiel gemarineerd in een mengsel van yogurt en indiase kruiden. Deze worden doorstoken en gebarbecued in de Tandoor Oven. Deze gerecht wordt geserveerd met salade en munt yogurt saus.
King Prawns are delicately marinated in the mixture of yogurt and Indian spices, skewered and barbecued in Tandoor oven, served with fresh salad and mint yogurt sauce.
Calories 162 | Carbohydrates 8.15 g | Protein 30.9 g | Fat 2.06 g
Kebab Platter
Heb je trek in meer dan één voorgerechten, maar maak je je zorgen over de ruimte in je buik? In deze schotel krijg je een mix van Tandoori Chicken, Murg Malai Chicken, Lamb Seekh en nog veel meer.
Do you have cravings to taste more than one starter but are worried about the space in your tummy? This is surely the way to go! In this platter, you will get a mixture of Tandoori Chicken, Murg Malai Chicken, Lamb Seekh and much more.
Calories 390 | Carbohydrates 17.15 g | Protein 54.9 g | Fat 34.06 g
Southern Chicken Soup
Een gezonde smaakvolle soep uit Zuid- India die rijk is aan inhoud. Een favoriet aller tijden.
A flavorful soup from south of India is healthy and rich in content, an all time favorite.
Calories 141 | Carbohydrates 12 g | Protein 7 g | Fat 10 g
Amritsari Chicken Tikka Masala
Een zeer smakelijk , romige kipgerecht. Deze biedt de perfecte toegangspoort tot de voortreffelijkheid van onze keuken. De gegrilde stukjes kip zijn heerlijk omhuld in een tomatensaus. Het voelt als een paradijs voor je smaakpupillen.
Highly flavored, creamy and comforting chicken recipe is the perfect gateway to the excellence of our Kitchen, grilled chunks of chicken are deliciously enveloped in onion-capsicum based tomato curry. It feels like a heaven for your taste buds.
Calories 347 | Carbohydrates 30 g | Protein 24 g | Fat 30 g
Murg Malaiwala / Butter Chicken
De ultieme smaak van Daryaganj! ( Een stad uit India ) Stukjes tandoori kip (zonder been ), gestoofd in een cashew-en tomatencurry. De stukjes kip zijn heerlijk en extra romig!
The taste of Daryaganj! Boneless tandoori chunks of chicken simmered in cashew and tomato curry is luscious, lip smacking and extra creamy!
Calories 384 | Carbohydrates 30 g | Protein 24 g | Fat 36 g
Lamb Rogan Josh
Rogan josh ook gespeld als roghan josh of roghan ghosht, is een aromatisch gecurryd vleesgerecht uit Kashmir. Het is gemaakt met rood vlees - traditioneel lam, schaap of geit -en gekleurd en voornamelijk op smaak gebracht door alkanetbloem en Kashmiri-pepers. Het is een van de kenmerkende recepten uit de Kashmirse keuken.
Rogan josh is an aromatic curried meat dish of Kashmiri origin. It is made with red meat traditionally lamb, mutton, or goat—and coloured and flavoured primarily by alkanet flower and Kashmiri chilies. It is one of the signature recipes of Kashmiri cuisine.
Calories 407 | Carbohydrates 18.7 g | Protein 44.1 g | Fat 28.7 g
Fish Tawa Masala
Visfilet gemarineerd in knoflook en Indiase kruiden, ondiep gebakken en gemaakt in een pittige masala van ui, tomaat, komijn en verse korianderblaadjes die het gerecht voor visliefhebbers perfect maken.
Oilfish steaks (Lepidocybium Flavobrunneum) of fish is marinated in garlic and Indian herbs, shallow fried and tossed in a spicy masala of onion, tomato, cumin and corianderleaves, a perfect dish for seafood lovers.
Calories 201 | Carbohydrates 4 g | Protein 25 g | Fat 12 g
Saag Gosht
Een rijke , romige , heerlijke lamsbereiding uit de Noordwestelijke regio van India. Blokjes lamsvlees worden gekookt met knoflook , spinazie en kruiden. Dit is een perfecte combinatie met versgebakken tandoori brood.
Rich, creamy and delicious lamb preparation of north-west region of India, cubes of lamb are cooked with garlic, spinach and spices to make it a perfect combination for freshly baked tandoori breads.
Calories 384 | Carbohydrates 19.3 g | Protein 45.1 g | Fat 29.1 g
Vindaloo Chicken
Afkomstig uit Goa, gebaseerd op het Portugese gerecht carne de vinha d'alhos, wereldwijd bekend als Brits-Indische pittige curry met kip.
Originated in Goa, based on the Portuguese dish carne de vinha d'alhos, globally famous as British Indian spicy curry with chicken.
Calories 303 | Carbohydrates 23 g | Protein 30 g | Fat 18 g
Goan Prawn Curry
Goan Garnalencurry met Kokos is een pittige, zure curry die afkomstig is uit Goa en ook wel Ambot Tik wordt genoemd. Dit is een feest voor de zuidelijke kust-Indianen met seizoensgebonden zeevruchten. Het is pittig van tamarinde, romig van kokosmelk en mild heet van pepers.
Goan Prawn Curry with Coconut is a spicy, sour curry that comes from Goa and is also called Ambot Tik. This is a celebration for southern coastal Indians in seasonal seafood. It is tangy from tamarind, creamy from coconut milk, and mildly hot from chilies.
Calories 294 | Carbohydrates 16 g | Protein 31 g | Fat 16 g
Shahi Thali Non Veg
Klein eiland van verwondering! Shahi non veg thali is samengesteld uit verschillende kleine gerechten met vleescurry's , naan , rijst , dessert , papdum en mango lassi.
Small Island of Wonder! Shahi Non-Veg Thali is composed of various small dishes containing meat curries, naan, rice, dessert, papadam and Mango Lassi.
Calories 610 | Carbohydrates 98 g | Protein 35 g | Fat 30 g
Parda Murg Dum Biryani / Chicken Biryani
Een rijkgelaagde delicatesse van kip, kruiden en lange geurige basmatirijst (gestoomd en bedekt met een vel deeg) uit de koninklijke keuken van Mughals en Nizams, geserveerd met raita.
A rich-layered delicacy of chicken, herbs and long fragrant basmati rice (steamed and covered with a sheet of dough) from the royal kitchen of Mughals and Nizams, served with raita.
Calories 460 | Carbohydrates 51.17 g | Protein 34.7 g | Fat 15.4 g
Parda Lamb Biryani
Een zeer populair Awadhi recept. Deze verschilt van andere biryanis's , omdat het rechtstreeks uit de Nawabs keuken komt. Deze wordt gemaakt van cashewnoten pasta , saffraan , yoghurt , steranijs en nootmuskaat die een geweldige smaak geven.
A very popular Awadhi recipe, is different from other biryanis as it comes straight from the Nawabs' kitchen and is made from cashew nut paste, saffron, curd, star anise and mace powder that gives it an amazing flavor, steamed and covered with a sheet of dough.
Calories 510 | Carbohydrates 38.17 g | Protein 38.7 g | Fat 37.4 g
Malai Chicken Nawab Platter
Milde kip tikka met smaak voor de kleintjes onder ons. Het wordt geserveerd met frietjes en fruitsalade.
Mild flavored Chicken tikka for little one comes with French fries and fruit salad.
Calories 370 | Carbohydrates 19 g | Protein 18 g | Fat 26 g
In addition to our dedication to serving flavorful chicken and lamb dishes, it’s essential to highlight that all our poultry and lamb are sourced exclusively from 100% halal-certified butcheries. This ensures that every bite you take at our restaurant meets the strictest standards of halal integrity. Our commitment to halal certification not only guarantees the authenticity and quality of our food but also reflects our deep respect for cultural and religious dietary preferences. We prioritize customer satisfaction and cultural sensitivity, making sure that every guest can dine with confidence, knowing that our halal certification is a testament to our unwavering dedication to providing the best dining experience possible. Our staff is trained to address any specific dietary requirements or preferences with care and attention. If you wish to receive the halal certification of our butchery, please let us know.
Get Directions Nieuwe Emmasingel 60, 5611AM Eindhoven
Phone +31(0)85-0606009
WhatsApp +31(0)850606009
Email support@atithi.nl
Opening hours (Dine-in/Takeaway/Delivery)
MONDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
TUESDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
WEDNESDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
THURSDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
FRIDAY (Lunch & Dinner): 12:00 - 22:30
SATURDAY (Lunch & Dinner): 12:00 - 22:30
SUNDAY (Brunch, Lunch & Dinner): 12:00 - 21:30
Get Directions Herengracht 7, 2511EG Den Haag
Phone +31(0)85-0606009
WhatsApp +31(0)850606009
Email support@atithi.nl
Opening hours (Dine-in/Takeaway/Delivery)
MONDAY (Dinner): 17:00 – 21:30
TUESDAY (Dinner): 17:00 – 21:30
WEDNESDAY (Dinner): 17:00 – 21:30
THURSDAY (Dinner): 17:00 – 21:30
FRIDAY (Lunch & Dinner): 12:00 – 22:30
SATURDAY (Lunch & Dinner): 12:00 – 22:30
SUNDAY (Brunch, Lunch & Dinner): 12:00 – 21:30
Get Directions Vasteland 5a, 3011BJ Rotterdam
Phone +31(0)85-0606009
WhatsApp +31(0)850606009
Email support@atithi.nl
Opening hours (Dine-in/Takeaway/Delivery)
MONDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
TUESDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
WEDNESDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
THURSDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
FRIDAY (Lunch & Dinner): 12:00 - 22:30
SATURDAY (Lunch & Dinner): 12:00 - 22:30
SUNDAY (Brunch, Lunch & Dinner): 12:00 - 21:30