Tandoori Paneer Tikka
Delicatesse uit de provincie Punjab. Blokjes indiase kaas, ui en paprika worden een nacht gemarineerd met yoghurt en kruiden. Deze wordt tot in de perfectie geroosterd in de Tandoor Oven. Dit gerecht wordt geserveerd met frisse salade en huis gemaakte munt yogurt saus.
Delicacy from Punjab province. Cubes of paneer, onion and bell peppers are marinated overnight with yogurt and spices, roasted in Tandoor oven to the perfection. Served with fresh salad and homemade mint yogurt sauce.
Veg Samosa Chaat
Populairste straat gerecht van India. Een combinatie van gekookte aardappelen, erwten, cashewnoten, rozijnen en kruiden. Deze wordt bereid en gevuld in een driehoekig pasteitje. Vervolgens wordt het gegarneerd met yoghurt, blokjes indiase kaas, kikkererwten, tamarinde en munt chutney.
Most famous street food of India. A combination of Boiled Potatoes, Peas, Cashew nuts, Raisins and Spices are prepared delicately and stuffed inside crispy triangular patty. Topped with yogurt, cottage cheese, chickpeas, tamarind and mint chutney.
Pani Puri / Golgappa Platter (5Pcs)
Een populair straat gerecht dat in alle delen van India te vinden is. Een knapperige holle Puri met aardappel en kruiden vulling. Deze wordt ondergedompeld in munt en tamarindewater. Uitdaging is om de Puri als een geheel te eten zonder te knoeien.
A popular street food which can be found in all parts of India. Crispy hollow puri with the filling of potato and spices, dipped into mint and tamarind water. Challenge is to eat the puri as a whole without flooding yourself!
Papdi Chaat
Krokante huis gemaakte wafels, gegarneerd met pittige yogurt, gekookte kikkererwten, aardappelen, blokjes indiase kaas, tamarinde chutney en munt saus. Versierd met koriander blaadjes en bhujia.
Crispy homemade wafers topped with spicy yogurt, boiled chickpeas, potatoes, cottage cheese cubes, tamarind chutney and mint sauce decorated with coriander leaves and bhujia.
Mix-Veg Pakoda (7pcs)
Een zeer populaire en verfrissende gefrituurde hapje voor bij de thee. Ui, aardappel en blokjes indiase kaas worden ondergedompeld in een pittige beslag van kikkererwtenmeel en goudbruin gefrituurd, Dit wordt geserveerd met zelfgemaakte munt en tamarinde chutney.
A very popular and refreshing tea-time fritter. Onion, Potato and Cottage Cheese are dipped in spicy gram flour batter and golden fried, served with homemade mint and tamarind sauce.
Chilli Paneer (Sizzler)
In Kolkate geboren Indo-Chinese fusieschotel. Blokjes zelfgemaakte Indiase kaas worden op hoog vuur gegooid met ui, paprika en kruiden. Dit wordt vervolgens geserveerd op een heet gietijzer om een kenmerkend aroma te geven.
Kolkata-born Indo-Chinese fusion dish. Cubes of homemade cottage cheese are tossed on brisk fire with onion, bell pepper and spices. Served on sizzling hot cast iron to infuse a distinctive aroma.
Adraki Dal Shorba
Een gezonde en lichte soep gemaakt met gele linzen, gember, kruiden en indiase specerijen.
A healthy and light comforting soup made with yellow lentils, ginger, spices and Indian herbs.
Dal Makhni
Een traditioneel Punjabi recept van zwarte linzen en rode bonen. Deze worden een nacht gerust en langzaam gekookt in de Tandoor oven , met boter , tomaat , Indiase kruiden en een vleugje knoflook. Deze romige dikke en aromatische bereiding is hemels in combinatie met Indiaase Brood.
A traditional Punjabi recipe of black lentils and red kidney beans cooked slowly overnight on Tandoor oven with butter, tomato, Indian spices and a hint of garlic, yield a creamy thick and aromatic preparation is heavenly when combined with Indian breads.
Yellow Dal Butter Fry
Gele linzen met indiase kruiden en gebakken in boter, dit is een perfecte combinatie met indiaase brood.
Yellow Lentils tempered with Indian spices and fried in butter makes it a perfect combination with Indian breads.
Pindi Chole
Kikkererwten bereid in een pittige, zelfgemaakte curry van geroosterde uien en tomaten, waardoor deze curry een unieke aroma heeft.
Chickpeas cooked in a tangy home-made roasted onion -tomato curry which lends it a unique aroma.
Vegetables Hue
Een ongeloofelijke gezonde Indiase gerecht met komijn , koriander en garam masala. Deze wordt gemaakt met een mengelmoes van seizoensgroente en zelfgemaakte Indiaase kaas.
An Incredibly healthy Indian preparation using cumin, coriander and garam masala that tastes delicious curry made with a medley of seasonal mix vegetables and home-made cottage cheese.
Navratan Korma
Een zachte en romige exotische groente curry dat rijk is aan cashewnoten , amandelen en rozijnen. Dit wordt geserveerd met rijst.
A smooth and creamy exotic vegetable curry with the richness of cashew nuts, almonds and raisins, served with rice.
Paneer Lababdar
Indiase kaasblokjes gekookt in een rijke zeer smakelijke saus op basis van tomaten. Dit gerecht wordt op smaak gebracht door paprika en cashewnoten.
Paneer cubes are cooked in delectable and rich tomato-based gravy, bell peppers and cashew nuts lend a royal taste to this recipe.
Malai Kofta
Een verrukkelijke Noord-Indiase curry gemaakt van gebakken Indiase kaasblokjes. Deze dumplings worden gerust in een zachte , rijke , romige saus op basis van tomaten.
A delectable North Indian curry made by simmering the fried cottage cheese dumplings into a smooth, rich and creamy tomato based gravy.
Palak Malai Paneer
Een klassiek Noord-Indiaase recept van rijke en romige spinaziesaus bewerkt met Indiase kruiden, bestrooid met rijke stukjes Indiaas kaas. Een hele gezonde , eiwit- en ijzerrijke gerecht.
Classic North Indian recipe of rich and creamy spinach sauce infused with Indian spices, studded with diamonds of cottage cheese, a very healthy protein and iron rich dish.
Garlic Naan
Naan besmeerd met knoflook en boter.
Garlic flavored Naan topped with butter.
Butter Naan
Naans besmeerd met boter.
Naans with butter topping.
Tandoori Roti
Roti is ongerezen plat Indiaas brood, gemaakt van volkoren deeg en gebakken in de tandoor (houtskool oven ).
Roti is a flatbread made of whole wheat dough baked in Tandoor.
Cheese Naan
Gevulde naan met Indiaas kaas en besmeerd met boter.
Spiced Cottage Cheese stuffed naan topped with butter.
Stuffed Kulcha Naan
Naan met een vulling van geraspte aardappelen en kruidenmengsel.
Naan with stuffing of grated potatoes and spices mixture.
Butter Tandoori Roti
Tandoori roti besmeerd met boter.
Tandoori Roti with butter topping.
Plain Naan
Traditioneel Indiaas brood, gemaakt van fijn tarwemeel en gebakken in de Tandoor.
Traditional Indian bread made of fine wheat dough baked in Tandoor.
Mint Naan
Verse muntsmaak naan besmeerd met boter.
Garden fresh Mint flavoured Naan topped with butter.
Kashmiri Naan
Een zoete naan met noten uit het assortiment van Kashmir.
A sweet Naan with nuts from the ranges of Kashmir.
Missi Roti
Tandoori roti gemaakt van kikkerwtenmeel en kruiden. Besmeerd met boter.
Tandoori roti made from gram flour and spices topped with butter.
Masala Dosa
Gekookte aardappel gebakken met ui en speciale tempering is gevuld in dosa. Het wordt geserveerd met twee soorten chutney en sambhar curry.
Boiled potato sautéed with onion and special tempering is stuffed inside Dosa, served with two types of chutney and Sambhar Curry.
Plain Dosa
Een zeer populaire delicatesse uit Zuid-India is een dunne pannenkoek bestaande uit rijst en linzenbeslag op hete bakplaat. Geserveerd met twee soorten chutney en sambhar-curry.
A very popular delicacy from South India, is a very thin pancake made up of rice and lentil batter on hot griddle, served with two types of chutney and Sambhar Curry.
Shahi Thali Veg
Klein eiland van verwondering! Shahi thali veg bestaat uit verschillende kleine vegetarische curry's , naan , rijst , dessert , papadum en mango lassi.
Small Island of Wonder! Shahi Veg Thali is composed of various small vegetarian curries, naan, rice, dessert, papadam and Mango Lassi.
Chola Bhatura
Opperste delicatesse uit Noord-India. Het is een gebakken machtige zuurdesem brood. Het wordt geserveerd met kikkererwten en uiensalade.
Supreme delicacy from North India, it is a fried leavened flatbread served with chickpeas and onion salad.
Vegetable Biryani
Vegetarische Biryani is een smaak vol Indiaas rijstgerecht vol met seizoensgroenten en kruiden zoals saffraan , kurkuma , garam masala en koriander. Dit wordt geserveerd met een exotische raita.
Vegetable Biryani is a bold and flavorful Indian rice dish loaded with seasonal veggies and worm spices like saffron, turmeric, garam masala and cilantro, served with exotic Raita.
Plain Rice
Gekookte rijst met een vleugje kurkuma en saffraan.
Boiled plain rice with a hint of turmeric and saffron.
Kesar Rasmalai Cake (Chef special, fusion)
Atithi’s speciale Indiase versie van cake. Frosted met een speciale mengsel van masala en slagroom. Vervolgens tussen de laagjes door gevuld met stukjes gezoete Indiase kaas . Een aanrader voor de taartliefhebbers.
Atithi special Indian version of cake frosted with a special blend of saffron & masala infused whipped cream and stuffed with sweetened cottage cheese dumplings between layers, a must try for cake lovers.
Rasmalai
Een smaak van Bengalen uit het oosten van India. Rijk romig en zoet dat smelt in de mond. Indiase kaasblokjes zijn subtiel gedompeld in saffraan, kardemom , gearomatiseerde en gecondenseerde melk.
A taste of Bengal from the East of India, is rich creamy sweet that melts in mouth. Cottage Cheese dumplings are delicately soaked in saffron and cardamom flavored sweetened condensed milk.
Moong Dal Halwa
Rijke en klassieke Indiase zoete gerecht gemaakt met split moong bonen, suiker, geklaarde boter, kardemom poeder, rozijnen en cashewnoten, het is rijk aan eiwitten en de heerlijke smaak is net uit de wereld.
Rich and classic Indian sweet dish made with split moong beans, sugar, clarified butter, cardamom powder, raisins and cashew nuts, it’s is high in protein and the mouth-watering taste is just out of the world.
Kesar Pista Kulfi
Het exotische Indiase ijs gemaakt van gekarameliseerde melk. Op smaak gebracht met saffraan , kardemom en pistache , en 's avonds ingevroren in kroonvormige ijsvormen.
The exotic Indian ice-cream made from caramelized milk delicately flavored with saffron, cardamom and pistachio, over nightly frozen in crown-shaped molds.
Vegan Saffron Phirni
Een delicatesse, verrukkelijke , romige pudding. Gemaakt van gemalen rijst in amandelmelk met pistache en cashewnoten. Het wordt op smaak gebracht met saffraan , rozenwater en kardemom.
A delicate and delectable creamy pudding made by boiling ground rice in almond milk with Cashew nuts, Pistachio and flavored with Saffron, Rose water and Cardamom.
Mango Lassi
Dit moet je een keer geproefd hebben bij Atithi! Een verrukkelijke shake van mango's, yogurt en melk.
A must have at Atithi! A delicious blend of mangoes, yogurt, milk and sugar.
Masala Chaas
Smaakvolle, kruidige, verfrissende karnemelk bestrooid met geroosterde komijnzaadpoeder en korianderblaadjes.
It's a spiced, flavorful and refreshing buttermilk topped with roasted cumin seeds powder and coriander leaves.
Jaljeera
Een populaire zomerdrank van India, is goed voor de spijsvertering, vermindert de zuurgraad en verbetert de eetlust.Het bestaat uit komijn, munt, zwart zout, citroen en sodawater.
A popular summer drink of India is a good for digestion, reduce acidity and enhance appetite.
Masala Chai
Traditionele Indische thee met melk en suiker doordrenkt met gember en kardemom.
Traditional Indian tea with milk and sugar infused with ginger and cardamom.
Gulabi Chai
Dit is een traditionele, luxe en speciale gelegenheid drankje uit Kashmir vallei, serveren we de gewijzigde zoete versie op smaak gebracht met Kardemom, Rose, Saffraan, Amandel en Pistache.
This is a traditional, luxurious and special occasion drink from Kashmir valley, we serve its modified sweet version flavored with Cardamom, Rose, Saffron, Almond and Pistachio.
Paneer Pakoda Platter
Lichtgekruide huisgemaakte kaas dumplings. Het wordt geserveerd met frietjes en fruitsalade.
Lightly spiced home made cheese fritters served with French fries and fruit salad.
Get Directions Nieuwe Emmasingel 60, 5611AM Eindhoven
Phone +31(0)85-0606009
WhatsApp +31(0)850606009
Email info@atithi.nl
Opening hours (Dine-in/Takeaway/Delivery)
MONDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
TUESDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
WEDNESDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
THURSDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
FRIDAY (Lunch & Dinner): 12:00 - 22:30
SATURDAY (Lunch & Dinner): 12:00 - 22:30
SUNDAY (Brunch, Lunch & Dinner): 12:00 - 21:30
Get Directions Herengracht 7, 2511EG Den Haag
Phone +31(0)85-0606009
WhatsApp +31(0)850606009
Email denhaag@atithi.nl
Opening hours (Dine-in/Takeaway/Delivery)
MONDAY (Dinner): 17:00 – 21:30
TUESDAY (Dinner): 17:00 – 21:30
WEDNESDAY (Dinner): 17:00 – 21:30
THURSDAY (Dinner): 17:00 – 21:30
FRIDAY (Lunch & Dinner): 12:00 – 22:30
SATURDAY (Lunch & Dinner): 12:00 – 22:30
SUNDAY (Brunch, Lunch & Dinner): 12:00 – 21:30
Get Directions Vasteland 5a, 3011BJ Rotterdam
Phone +31(0)85-0606009
WhatsApp +31(0)850606009
Email info@atithi.nl
Opening hours (Dine-in/Takeaway/Delivery)
MONDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
TUESDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
WEDNESDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
THURSDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
FRIDAY (Lunch & Dinner): 12:00 - 22:30
SATURDAY (Lunch & Dinner): 12:00 - 22:30
SUNDAY (Brunch, Lunch & Dinner): 12:00 - 21:30
No products in the cart.