Chicken Tikka Angara (4 Pcs)
Kipdij zonder been wordt 's nachts gemarineerd in een mengsel van yoghurt en kruiden. Deze wordt doorstoken en geroosterd in de Tandoor. Geserveerd met firsse salade en munt yogurt saus.
Boneless thigh of chicken is marinated overnight in a mixture of yogurt and spices, skewered and roasted in tandoor. Served with fresh salad and mint yogurt sauce.
Chilli Chicken
In Kolkata geboren Indo-Chinese fusieschotel. Kipstukken zonder been worden op hoog vuur gegooid met ui, paprika en kruiden.
Kolkata born Indo-Chinese fusion dish. Boneless Chicken Pieces are tossed on brisk fire with onion, bell pepper and spices.
Chilli Paneer (Sizzler)
In Kolkate geboren Indo-Chinese fusieschotel. Blokjes zelfgemaakte Indiase kaas worden op hoog vuur gegooid met ui, paprika en kruiden. Dit wordt vervolgens geserveerd op een heet gietijzer om een kenmerkend aroma te geven.
Kolkata-born Indo-Chinese fusion dish. Cubes of homemade cottage cheese are tossed on brisk fire with onion, bell pepper and spices. Served on sizzling hot cast iron to infuse a distinctive aroma.
Lamb Kakori Seekh
Zacht gemalen lam wordt gemengd met aromatische kruiden en specerijen. Deze wordt gevormd op spiesjes en gegrild in de Tandoor Oven. Geserveerd met verse salade en munt yogurt saus.
Ground Lamb is mixed with aromatic herbs and spices, formed into cylinders on skewers and grilled in Tandoor oven, served with fresh salad and mint yogurt sauce.
Mix-Veg Pakoda (7pcs)
Een zeer populaire en verfrissende gefrituurde hapje voor bij de thee. Ui, aardappel en blokjes indiase kaas worden ondergedompeld in een pittige beslag van kikkererwtenmeel en goudbruin gefrituurd, Dit wordt geserveerd met zelfgemaakte munt en tamarinde chutney.
A very popular and refreshing tea-time fritter. Onion, Potato and Cottage Cheese are dipped in spicy gram flour batter and golden fried, served with homemade mint and tamarind sauce.
Pani Puri / Golgappa Platter (5Pcs)
Een populair straat gerecht dat in alle delen van India te vinden is. Een knapperige holle Puri met aardappel en kruiden vulling. Deze wordt ondergedompeld in munt en tamarindewater. Uitdaging is om de Puri als een geheel te eten zonder te knoeien.
A popular street food which can be found in all parts of India. Crispy hollow puri with the filling of potato and spices, dipped into mint and tamarind water. Challenge is to eat the puri as a whole without flooding yourself!
Papdi Chaat
Krokante huis gemaakte wafels, gegarneerd met pittige yogurt, gekookte kikkererwten, aardappelen, blokjes indiase kaas, tamarinde chutney en munt saus. Versierd met koriander blaadjes en bhujia.
Crispy homemade wafers topped with spicy yogurt, boiled chickpeas, potatoes, cottage cheese cubes, tamarind chutney and mint sauce decorated with coriander leaves and bhujia.
Tandoori Chicken (with bone) (4 Pcs)
Kip met been wordt 's nachts gemarineerd in een pittige yogurt marinade. Deze wordt vervolgens doorstoken en geroosterd in de Tandoor Oven. Deze gerecht wordt geserveerd met een verse salade en huisgemaakte munt yogurt saus.
Dressed Chicken is marinated overnight in a spicy yogurt marinade, skewered and roasted in Tandoor oven, served with fresh salad and homemade mint yogurt sauce.
Tandoori Paneer Tikka
Delicatesse uit de provincie Punjab. Blokjes indiase kaas, ui en paprika worden een nacht gemarineerd met yoghurt en kruiden. Deze wordt tot in de perfectie geroosterd in de Tandoor Oven. Dit gerecht wordt geserveerd met frisse salade en huis gemaakte munt yogurt saus.
Delicacy from Punjab province. Cubes of paneer, onion and bell peppers are marinated overnight with yogurt and spices, roasted in Tandoor oven to the perfection. Served with fresh salad and homemade mint yogurt sauce.
Tandoori Prawn (4 Pcs)
Koninklijke garnalen worden subtiel gemarineerd in een mengsel van yogurt en indiase kruiden. Deze worden doorstoken en gebarbecued in de Tandoor Oven. Deze gerecht wordt geserveerd met salade en munt yogurt saus.
King Prawns are delicately marinated in the mixture of yogurt and Indian spices, skewered and barbecued in Tandoor oven, served with fresh salad and mint yogurt sauce.
Veg Samosa Chaat
Populairste straat gerecht van India. Een combinatie van gekookte aardappelen, erwten, cashewnoten, rozijnen en kruiden. Deze wordt bereid en gevuld in een driehoekig pasteitje. Vervolgens wordt het gegarneerd met yoghurt, blokjes indiase kaas, kikkererwten, tamarinde en munt chutney.
Most famous street food of India. A combination of Boiled Potatoes, Peas, Cashew nuts, Raisins and Spices are prepared delicately and stuffed inside crispy triangular patty. Topped with yogurt, cottage cheese, chickpeas, tamarind and mint chutney.
Adraki Dal Shorba
Een gezonde en lichte soep gemaakt met gele linzen, gember, kruiden en indiase specerijen.
A healthy and light comforting soup made with yellow lentils, ginger, spices and Indian herbs.
Southern Chicken Shorba
Een gezonde smaakvolle soep uit Zuid- India die rijk is aan inhoud. Een favoriet aller tijden
A flavorful soup from south of India is healthy and rich in content, an all time favorite.
Amritsari Chicken Tikka Masala
Een zeer smakelijk , romige kipgerecht. Deze biedt de perfecte toegangspoort tot de voortreffelijkheid van onze keuken. De gegrilde stukjes kip zijn heerlijk omhuld in een tomatensaus. Het voelt als een paradijs voor je smaakpupillen.
Highly flavored, creamy and comforting chicken recipe is the perfect gateway to the excellence of our Kitchen, grilled chunks of chicken are deliciously enveloped in onion-capsicum based tomato curry. It feels like a heaven for your taste buds.
Dal Makhni
Een traditioneel Punjabi recept van zwarte linzen en rode bonen. Deze worden een nacht gerust en langzaam gekookt in de Tandoor oven , met boter , tomaat , Indiase kruiden en een vleugje knoflook. Deze romige dikke en aromatische bereiding is hemels in combinatie met Indiaase Brood.
A traditional Punjabi recipe of black lentils and red kidney beans cooked slowly overnight on Tandoor oven with butter, tomato, Indian spices and a hint of garlic, yield a creamy thick and aromatic preparation is heavenly when combined with Indian breads.
Fish Tawa Masala
Visfilet gemarineerd in knoflook en Indiase kruiden, ondiep gebakken en gemaakt in een pittige masala van ui , tomaat , komijn en verse korianderblaadjes die het gerecht voor visliefhebbers perfect maken.
Fillet of fish is marinated in garlic and Indian spices, shallow fried and tossed in a spicy masala of onion, tomato, cumin and coriander leaves makes it a perfect dish for seafood lovers.
Kerala Prawn Curry
Dit is een traditionele feestgerecht van Zuid-Indiërs. Dat wordt gemaakt in het zeevruchten seizoen. De tamarinde geeft een pittige smaak. De kokosmelk geeft een romige smaak en de pepers geven een milde hete smaak.
This is a celebration of southern Indians in season seafood, It is tangy from tamarind, creamy from coconut milk, and mildly hot from chilies
Lamb Rogan Josh
Een traditionele Rajasthani pittige lamscurry gemaakt in yoghurt , knoflook , gedroogde rode pepers. Laal Maas is een authentiek Rajasthani gerecht dat het voortreffelijke aroma en de smaken van schapenvlees accentueert. Het gerecht staat bekend om zijn traditionele pittige smaak en bereidingwijze.
A traditional Rajasthani fiery lamb curry made with yogurt, garlic and dry red chilies Laal Maas is an authentic Rajasthani dish which accentuates the exquisite aroma and flavors of mutton. The dish is known for its traditional spicy flavor and preparation method.
Malai Kofta
Een verrukkelijke Noord-Indiase curry gemaakt van gebakken Indiase kaasblokjes. Deze dumplings worden gerust in een zachte , rijke , romige saus op basis van tomaten.
A delectable North Indian curry made by simmering the fried cottage cheese dumplings into a smooth, rich and creamy tomato based gravy.
Murg Malaiwala / Chicken Butter Masala
De ultieme smaak van Daryaganj! ( Een stad uit India ) Stukjes tandoori kip (zonder been ), gestoofd in een cashew-en tomatencurry. De stukjes kip zijn heerlijk en extra romig!
The taste of Daryaganj! Boneless tandoori chunks of chicken simmered in cashew and tomato curry is luscious, lip smacking and extra creamy!
Navratan Korma
Een zachte en romige exotische groente curry dat rijk is aan cashewnoten , amandelen en rozijnen. Dit wordt geserveerd met rijst.
A smooth and creamy exotic vegetable curry with the richness of cashew nuts, almonds and raisins, served with rice.
Palak Malai Paneer
Een klassiek Noord-Indiaase recept van rijke en romige spinaziesaus bewerkt met Indiase kruiden, bestrooid met rijke stukjes Indiaas kaas. Een hele gezonde , eiwit- en ijzerrijke gerecht.
Classic North Indian recipe of rich and creamy spinach sauce infused with Indian spices, studded with diamonds of cottage cheese, a very healthy protein and iron rich dish.
Paneer Lababdar
Indiase kaasblokjes gekookt in een rijke zeer smakelijke saus op basis van tomaten. Dit gerecht wordt op smaak gebracht door paprika en cashewnoten.
Paneer cubes are cooked in delectable and rich tomato-based gravy, bell peppers and cashew nuts lend a royal taste to this recipe.
Pindi Chole
Kikkererwten bereid in een pittige, zelfgemaakte curry van geroosterde uien en tomaten, waardoor deze curry een unieke aroma heeft.
Chickpeas cooked in a tangy home-made roasted onion -tomato curry which lends it a unique aroma.
Saag Gosht
Een rijke , romige , heerlijke lamsbereiding uit de Noordwestelijke regio van India. Blokjes lamsvlees worden gekookt met knoflook , spinazie en kruiden. Dit is een perfecte combinatie met versgebakken tandoori brood.
Rich, creamy and delicious lamb preparation of north-west region of India, cubes of lamb are cooked with garlic, spinach and spices to make it a perfect combination for freshly baked tandoori breads.
Vegetables Hue
Een ongeloofelijke gezonde Indiase gerecht met komijn , koriander en garam masala. Deze wordt gemaakt met een mengelmoes van seizoensgroente en zelfgemaakte Indiaase kaas.
An Incredibly healthy Indian preparation using cumin, coriander and garam masala that tastes delicious curry made with a medley of seasonal mix vegetables and home-made cottage cheese.
Yellow Dal Butter Fry
Gele linzen met indiase kruiden en gebakken in boter, dit is een perfecte combinatie met indiaase brood.
Yellow Lentils tempered with Indian spices and fried in butter makes it a perfect combination with Indian breads.
Butter Naan
Naans besmeerd met boter.
Naans with butter topping.
Butter Tandoori Roti
Tandoori roti besmeerd met boter.
Tandoori Roti with butter topping.
Cheese Naan
Gevulde naan met Indiaas kaas en besmeerd met boter.
Spiced Cottage Cheese stuffed naan topped with butter.
Garlic Naan
Naan besmeerd met knoflook en boter.
Garlic flavored Naan topped with butter.
Kashmiri Naan
Een zoete naan met noten uit het assortiment van Kashmir.
A sweet Naan with nuts from the ranges of Kashmir.
Mint Naan
Verse muntsmaak naan besmeerd met boter.
Garden fresh Mint flavoured Naan topped with butter.
Missi Roti
Tandoori roti gemaakt van kikkerwtenmeel en kruiden. Besmeerd met boter.
Tandoori roti made from gram flour and spices topped with butter.
Plain Naan
Traditioneel Indiaas brood, gemaakt van fijn tarwemeel en gebakken in de Tandoor.
Traditional Indian bread made of fine wheat dough baked in Tandoor.
Stuffed Kulcha Naan
Naan met een vulling van geraspte aardappelen en kruidenmengsel.
Naan with stuffing of grated potatoes and spices mixture.
Tandoori Roti
Roti is ongerezen plat Indiaas brood, gemaakt van volkoren deeg en gebakken in de tandoor (houtskool oven ).
Roti is a flatbread made of whole wheat dough baked in Tandoor.
Chola Bhatura
Opperste delicatesse uit Noord-India. Het is een gebakken machtige zuurdesem brood. Het wordt geserveerd met kikkererwten en uiensalade.
Supreme delicacy from North India, it is a fried leavened flatbread served with chickpeas and onion salad.
Masala Dosa
Gekookte aardappel gebakken met ui en speciale tempering is gevuld in dosa. Het wordt geserveerd met twee soorten chutney en sambhar curry.
Boiled potato sautéed with onion and special tempering is stuffed inside Dosa, served with two types of chutney and Sambhar Curry.
Plain Dosa
Een zeer populaire delicatesse uit Zuid-India is een dunne pannenkoek bestaande uit rijst en linzenbeslag op hete bakplaat. Geserveerd met twee soorten chutney en sambhar-curry.
A very popular delicacy from South India, is a very thin pancake made up of rice and lentil batter on hot griddle, served with two types of chutney and Sambhar Curry.
Shahi Thali Non Veg
Klein eiland van verwondering! Shahi non veg thali is samengesteld uit verschillende kleine gerechten met vleescurry's , naan , rijst , dessert , papdum en mango lassi.
Small Island of Wonder! Shahi Non-Veg Thali is composed of various small dishes containing meat curries, naan, rice, dessert, papadam and Mango Lassi.
Shahi Thali Veg
Klein eiland van verwondering! Shahi thali veg bestaat uit verschillende kleine vegetarische curry's , naan , rijst , dessert , papadum en mango lassi.
Small Island of Wonder! Shahi Veg Thali is composed of various small vegetarian curries, naan, rice, dessert, papadam and Mango Lassi.
Egg Biryani
Aromatische Basmati rijst met groenten , eieren en kruiden. Geserveerd met exotische raita.
Aromatic Basmati Rice with vegetables, Eggs and spices, served with exotic Raita.
Lucknowi Lamb Biryani
Een zeer populair Awadhi recept. Deze verschilt van andere biryanis's , omdat het rechtstreeks uit de Nawabs keuken komt. Deze wordt gemaakt van cashewnoten pasta , saffraan , yoghurt , steranijs en nootmuskaat die een geweldige smaak geven.
A very popular Awadhi recipe is different from other biryanis as it come straight from the Nawabs kitchen and made from cashew nut paste, saffron, curd, star anise and mace powder that give it an amazing flavour.
Murg Dum Biryani
Een rijke delicatesse van kip , in laagjes , met kruiden en lang geurende Basmati rijst. Afkomstig uit de koninklijke keuken van Mughals en Nizams. Dit wordt geserveerd met raita.
A rich layered delicacy of chicken, spices and long fragrant Basmati rice from the royal kitchen of Mughals and Nizams, served with raita.
Plain Rice
Gekookte rijst met een vleugje kurkuma en saffraan.
Boiled plain rice with a hint of turmeric and saffron.
Vegetable Biryani
Vegetarische Biryani is een smaak vol Indiaas rijstgerecht vol met seizoensgroenten en kruiden zoals saffraan , kurkuma , garam masala en koriander. Dit wordt geserveerd met een exotische raita.
Vegetable Biryani is a bold and flavorful Indian rice dish loaded with seasonal veggies and worm spices like saffron, turmeric, garam masala and cilantro, served with exotic Raita.
Kesar Pista Kulfi
Het exotische Indiase ijs gemaakt van gekarameliseerde melk. Op smaak gebracht met saffraan , kardemom en pistache , en 's avonds ingevroren in kroonvormige ijsvormen.
The exotic Indian ice-cream made from caramelized milk delicately flavored with saffron, cardamom and pistachio, over nightly frozen in crown-shaped molds.
Kesar Rasmalai Cake (Chef special, fusion)
Atithi’s speciale Indiase versie van cake. Frosted met een speciale mengsel van masala en slagroom. Vervolgens tussen de laagjes door gevuld met stukjes gezoete Indiase kaas . Een aanrader voor de taartliefhebbers.
Atithi special Indian version of cake frosted with a special blend of saffron & masala infused whipped cream and stuffed with sweetened cottage cheese dumplings between layers, a must try for cake lovers.
Moong Dal Halwa
Rijke en klassieke Indiase zoete gerecht gemaakt met split moong bonen, suiker, geklaarde boter, kardemom poeder, rozijnen en cashewnoten, het is rijk aan eiwitten en de heerlijke smaak is net uit de wereld.
Rich and classic Indian sweet dish made with split moong beans, sugar, clarified butter, cardamom powder, raisins and cashew nuts, it’s is high in protein and the mouth-watering taste is just out of the world.
Rasmalai
Een smaak van Bengalen uit het oosten van India. Rijk romig en zoet dat smelt in de mond. Indiase kaasblokjes zijn subtiel gedompeld in saffraan, kardemom , gearomatiseerde en gecondenseerde melk.
A taste of Bengal from the East of India, is rich creamy sweet that melts in mouth. Cottage Cheese dumplings are delicately soaked in saffron and cardamom flavored sweetened condensed milk.
Vegan Saffron Phirni
Een delicatesse, verrukkelijke , romige pudding. Gemaakt van gemalen rijst in amandelmelk met pistache en cashewnoten. Het wordt op smaak gebracht met saffraan , rozenwater en kardemom.
A delicate and delectable creamy pudding made by boiling ground rice in almond milk with Cashew nuts, Pistachio and flavored with Saffron, Rose water and Cardamom.
Boondi Raita
Een smaakvolle Indiase kruiderij op yoghurt basis. Deze wordt geserveerd als bijgerecht bij biryani of pulao.
A yoghurt based flavorful Indian condiment that is served as a side with Biryani or Pulao.
Fruit Raita
Geraspte komkommer en kruiden die een nacht gerust zijn in raita.
Grated cucumber and spices are infused overnight in raita.
Mixed Green Salad
Sla , komkommer , tomaat , groene peper en partjes citroen op elkaar gelegd met daarop een dressing van vinaigrette.
Lettuce, Cucumber, Tomato, Green Chilli and Lemon wedges laid together topped with vinaigrette dressing.
Plain Papad
Een dunne knapperige ronde cracker van het Indiase subcontinent.
A thin, crisp, round fried cracker from the Indian subcontinent.
Gulabi Chai
Dit is een traditionele, luxe en speciale gelegenheid drankje uit Kashmir vallei, serveren we de gewijzigde zoete versie op smaak gebracht met Kardemom, Rose, Saffraan, Amandel en Pistache.
This is a traditional, luxurious and special occasion drink from Kashmir valley, we serve its modified sweet version flavored with Cardamom, Rose, Saffron, Almond and Pistachio.
Jaljeera
Een populaire zomerdrank van India, is goed voor de spijsvertering, vermindert de zuurgraad en verbetert de eetlust.Het bestaat uit komijn, munt, zwart zout, citroen en sodawater.
A popular summer drink of India is a good for digestion, reduce acidity and enhance appetite.
Mango Lassi
Dit moet je een keer geproefd hebben bij Atithi! Een verrukkelijke shake van mango's, yogurt en melk.
A must have at Atithi! A delicious blend of mangoes, yogurt, milk and sugar.
Masala Chaas
Smaakvolle, kruidige, verfrissende karnemelk bestrooid met geroosterde komijnzaadpoeder en korianderblaadjes.
It's a spiced, flavorful and refreshing buttermilk topped with roasted cumin seeds powder and coriander leaves.
Masala Chai
Traditionele Indische thee met melk en suiker doordrenkt met gember en kardemom.
Traditional Indian tea with milk and sugar infused with ginger and cardamom.
Malai Chicken Nawab Platter
Milde kip tikka met smaak voor de kleintjes onder ons. Het wordt geserveerd met frietjes en fruitsalade.
Mild flavored Chicken tikka for little one comes with French fries and fruit salad.
Paneer Pakoda Platter
Lichtgekruide huisgemaakte kaas dumplings. Het wordt geserveerd met frietjes en fruitsalade.
Lightly spiced home made cheese fritters served with French fries and fruit salad.
Get Directions Nieuwe Emmasingel 60, 5611AM Eindhoven
Phone +31(0)85-0606009
WhatsApp +31(0)850606009
Email info@atithi.nl
Opening hours (Dine-in/Takeaway/Delivery)
MONDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
TUESDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
WEDNESDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
THURSDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
FRIDAY (Lunch & Dinner): 12:00 - 22:30
SATURDAY (Lunch & Dinner): 12:00 - 22:30
SUNDAY (Brunch, Lunch & Dinner): 12:00 - 21:30
Get Directions Herengracht 7, 2511EG Den Haag
Phone +31(0)85-0606009
WhatsApp +31(0)850606009
Email denhaag@atithi.nl
Opening hours (Dine-in/Takeaway/Delivery)
MONDAY (Dinner): 17:00 – 21:30
TUESDAY (Dinner): 17:00 – 21:30
WEDNESDAY (Dinner): 17:00 – 21:30
THURSDAY (Dinner): 17:00 – 21:30
FRIDAY (Lunch & Dinner): 12:00 – 22:30
SATURDAY (Lunch & Dinner): 12:00 – 22:30
SUNDAY (Brunch, Lunch & Dinner): 12:00 – 21:30
Get Directions Vasteland 5a, 3011BJ Rotterdam
Phone +31(0)85-0606009
WhatsApp +31(0)850606009
Email info@atithi.nl
Opening hours (Dine-in/Takeaway/Delivery)
MONDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
TUESDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
WEDNESDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
THURSDAY (Dinner): 17:00 - 21:30
FRIDAY (Lunch & Dinner): 12:00 - 22:30
SATURDAY (Lunch & Dinner): 12:00 - 22:30
SUNDAY (Brunch, Lunch & Dinner): 12:00 - 21:30
No products in the cart.